Realizare magazin online

magazine virtuale proprii la cheie

Vanzarea in mediul online, aplica un principiu asemnator cu vanzarea din mediul fizic. Singura diferenta consta in faptul ca nu exista un spatiu real in care se expune marfa. Un magazin virtual nu are vitrine si nici rafturi, locurile lor sunt luate de pagini cu text si imagini. In magazinul online poate sa intre orice client din lume, deplasarea lui pana la “usa” magazinului constand intr-un singur clic. Cu un singur clic, vizitatorul poate, de asemeni, sa plece la un alt magazin online.

Un magazin online atrage avantaje atat de partea vanzatorului, dar si de partea cumparatorului. Dumneavoastra ca viitor vanzator de produse online, beneficiati de:

Soft magazin online : creare magazin online cu administrare proprie

Clientul magazinului online beneficiaza de:

Comertul electronic a devenit o axa importanta de dezvoltare, in jurul careia se invarte orice companie. Magazinele online se adreseaza acelui segment de clienti care nu au timpul necesar pentru a vizita toate magazinele ce pun la vanzare produsul dorit, care sunt sedentari sau care nu au posibilitatea de ajunge in magazinul dorit (nu sunt din orasul sau tara respectiva).

Chiar daca pentru multi dintre noi este de necrezut faptul ca, in viitorul apropiat, comertul electronic va reprezenta principalul mijloc prin care oamenii isi vor efectua cumparaturile, realitatea este aceasta: trebuie investit cat mai repede intr-un magazin online; maine poate fi prea tarziu !